četvrtak, 26. travnja 2012.

Još sam tu
 Nisam objavila post ima već, oho-ho. Ima već dva i po mjeseca da nam je stigao i treći mušketir (malo je uranio, ali bilo je i za očekivati). Zadnja 2 mjeseca trudnoće naporno mi je bilo iti sjediti ispred kompjutera, na brzinu bi prelistala sve nove postove (svakodnevno) ,kao pravi sljedbenik, tu i tamo bacila komentar, ali sjest i napisati nešto - nemoguća misija. Zato sam to "mirovanje" iliti ležarinu iskoristila za moj omiljeni hobi.
Većinom sam plela baby stvarčice (opet slike nekom drugom prilikom ; iz istih starih razloga) : kapicu, papučice za bebaća , pa isto i za malu nećakinju, i baby cocoon -izgledalo mi je baš slatko i praktično, ali ipak mi nije baš baš kako sam ja očekivala. Možda sam odabrala krivi model; plela sam http://www.ravelry.com/patterns/library/button-up-baby-wrap , ali mi je ispao malo kraći (otprilike do glavice) i dosta se sužava pa nogice izgledaju  nekako zbijene. Uglavnom, lipo mi izgleda, ali dekicom je lakše i praktičnije pokriti dijete, nego ga uvlačiti  i izvlačiti iz cocoona. Bar meni. 
A od kad sam došla doma, znači cijela dva i po mjeseca, tek sam jučer uzela igle u ruke.
Nije me prošla volja, čini mi se da ni neće, nego jednostavno ne stignem. Uz moju novu mazu (koja je by the way super dobra) krenule su viroze, upale grla starije braće ..... još uvijek ih se nismo riješili ; i sada je srednji na antibiotiku. 
Ali, vremenska prognoza me veseli - sunce do daljnjega, tako da se toplo nadam da smo mirni do jeseni:)


2 komentara:

 1. Ova vreća za bebe mislim da je namijenjena nečem drugom, nije u funkciji dekice. Ova čaruha ti je više namijenjena proceduri koju možeš googlati kao "swaddle", nešto kao domaća verzija za ono što možeš kupiti pod imenom "woombie".
  Inače ,drago mi je da je i 3. mušketir zdrava i dobra beba, polako ćeš pronaći i koji trenutak za sebe :-)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da,znam. Ali nije baš ni bilo potrebe za zamatanjem, jer je stvarno mirna bebica.
   Ovo je ipak nešto iz domaće radinosti (ne znam koliko zadovoljava standarde,haha), ja sam mu ga malo probala, ali ga ipak nisam koristila.

   Izbriši