četvrtak, 26. travnja 2012.

Još sam tu




 Nisam objavila post ima već, oho-ho. Ima već dva i po mjeseca da nam je stigao i treći mušketir (malo je uranio, ali bilo je i za očekivati). Zadnja 2 mjeseca trudnoće naporno mi je bilo iti sjediti ispred kompjutera, na brzinu bi prelistala sve nove postove (svakodnevno) ,kao pravi sljedbenik, tu i tamo bacila komentar, ali sjest i napisati nešto - nemoguća misija. Zato sam to "mirovanje" iliti ležarinu iskoristila za moj omiljeni hobi.
Većinom sam plela baby stvarčice (opet slike nekom drugom prilikom ; iz istih starih razloga) : kapicu, papučice za bebaća , pa isto i za malu nećakinju, i baby cocoon -izgledalo mi je baš slatko i praktično, ali ipak mi nije baš baš kako sam ja očekivala. Možda sam odabrala krivi model; plela sam http://www.ravelry.com/patterns/library/button-up-baby-wrap , ali mi je ispao malo kraći (otprilike do glavice) i dosta se sužava pa nogice izgledaju  nekako zbijene. Uglavnom, lipo mi izgleda, ali dekicom je lakše i praktičnije pokriti dijete, nego ga uvlačiti  i izvlačiti iz cocoona. Bar meni. 
A od kad sam došla doma, znači cijela dva i po mjeseca, tek sam jučer uzela igle u ruke.
Nije me prošla volja, čini mi se da ni neće, nego jednostavno ne stignem. Uz moju novu mazu (koja je by the way super dobra) krenule su viroze, upale grla starije braće ..... još uvijek ih se nismo riješili ; i sada je srednji na antibiotiku. 
Ali, vremenska prognoza me veseli - sunce do daljnjega, tako da se toplo nadam da smo mirni do jeseni:)